27750x bekeken sinds 17 november 2015
SDC'12 2 komt niet verder dan 0-0 in Geesteren!

Teamblog

SDC'12 2 komt niet verder dan 0-0 in Geesteren!

SDC'12 2 komt niet verder dan 0-0 in Geesteren!Een competitiewedstrijd op vrijdagavond stond deze speelronde op de rol voor de Denekampers. Op aanvraag van Stevo gingen we akkoord en met 2 afgeladen volle busjes en 3 auto's gingen we met zo'n dertig man richting Geesteren.

Sjoerd en Bram IV waren geblesseerd en verder iedereen fit. Uit de 1e selectie kwamen zoals wekelijks, Melle, Max en Jamal, en na lang blessureleed mocht ook Mick zijn minuten weer maken. Aron zat erbij als reserve keeper, een volle bank dus.

De warming up verliep chaotisch omdat het speelveld goed voetbal eigenlijk onmogelijk maakte. Het hoofdveld dat nog over gewoon gras beschikte was zeer hobbelig en duidelijk in het nadeel van de voetballende ploegen, wij dus. Stevo deed er alles aan om ons de punten afhandig te maken en hadden zelfs een clubscheids aangesteld. Dat was ons dit seizoen al meerdere malen overkomen en had ons ook al punten gekost. Ondanks meerder verzoeken om een vervanger moesten we het er maar mee doen. Hij floot slecht, en liet veel doorspelen wat in het voordeel was van het fysieke stevo. SDC had vooral in de beginfase het meeste balbezit zonder echt grote kansen te krijgen. Stevo wachtte tot de omschakeling en was een paar keer dicht bij de openingsgoal vanuit de tweede lijn. Goed voetbal was bijna onmogelijk, waardoor we veel de lange bal moesten hanteren, maar deze kwamen steeds niet bij onze voorwaartsen omdat het gat tussen het middenveld en de voorhoede te groot was. Hierdoor was er weer balverlies en kwam de lange bal van Stevo weer. Totaal niet ons voetbal waardoor we maar niet goed in de wedstrijd kwamen. Vlak voor rust kreeg Stevo nog een dot van een kans maar Bas keepte een puike wedstrijd en redde goed, ruststand 0 - 0.

Na de rust 2 wissels, Ruben kwam voor Stijn (geblesseerd) en Steun moest voorin de ballen vasthouden en kwam voor David. De tweede helft had eenzelfde spelbeeld en Stevo leek beter met het veld om te gaan dan de bezoekers. veel klutsballen en 2e ballen kwamen bij hen terecht en dat was moeilijk voor ons. Wederom kreeg stevo enkele grote kansen en ook alle corners en vrije ballen waren gevaarlijk. Vanuit een standaard situaties kopte stevo van 5 meter op de lat, het geluk was aan onze zijde. De scheids had de 2e helft nog wat rare beslissingen in ons nadeel maar wij waren ook niet bij machte om goede kansen te creŽren. Dion had wel een geniaal moment door de bal ineens van 40 meter op goal te schieten en zijn inzet spatte op de lat uiteen. Daan en Nicky werden vervangen voor Joost en Mick. Iets meer fysiek op het midden en Mick voor de individuele actie. Bijna was het raak, want Mick schoot van 20 meter hard op doel waar de keeper moeite mee had, maar het bleef gelijk. Toch werden wij in de eindfase sterker en hoopten we op een moment van iemand die de wedstrijd zou beslissen. De spanning nam toe ......zou er nog een doelpunt komen?
In de allerlaatste minuut een goede aanval van SDC, de bal kwam bij Melle, hij nam aan en schoot verwoestend richting verre kruising, maar de keeper redde fantastisch. De scheids blies af en de 0 - 0 beginstand bleef op het scorebord staan. Al met al een terechte uitslag, maar Stevo had deze wedstrijd de meeste grote kansen en kon hem ook zo maar winnen.

STEVO 2 - SDC'12 2 0 - 0.

Opstelling SDC'12:
Bas, Max, Stijn (46' Ruben), Bram Z, Japie,
Jamal (81' Gootie), Daan (70' Joost), Melle,
David (46' Steun), Dion, Nicky (70' Mick)
Auteur: Raymond aveskamp | 16 april 2018

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in